Package Base Details: dolphin-emu-git

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/dolphin-emu-git.git (read-only, click to copy)
Keywords: dolphin emu emulator game gamecube gui nintendo remote revolution triforce wii wiimote
Submitter: None
Maintainer: dpeukert
Last Packager: dpeukert
Votes: 107
Popularity: 0.20
First Submitted: 2011-08-20 13:05
Last Updated: 2021-01-10 20:26

Pinned Comments

dpeukert commented on 2020-04-10 12:34

The PKGBUILD for this package is hosted here (contributions are welcome!): https://gitlab.com/dpeukert/pkgbuilds/tree/main/dolphin-emu-git

Latest Comments

« First ‹ Previous ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... Next › Last »

alucryd commented on 2014-08-17 11:54

linkmauve: it seems enabling lto also enabled nogui, weird? Anyway you're right, now that it's built, might as well ship it too.

Sudowoodo: This is the last time you flag this package out-of-date without giving a valid reason, well even a reason at all. Next time I will suspend your account.

linkmauve commented on 2014-08-17 09:24

Now that cmake builds both wx and nogui binaries, you should also install dolphin-emu-nogui.

alucryd commented on 2014-08-15 21:21

I've been getting this as well with my nvidia card, just switching between windowed and fullscreen fixes it for both gc and wii games.

Zeben commented on 2014-08-15 21:13

@bluerider, thank You very much for response.
CPU: Core i5 3570
GPU: GTX 650 Ti
lspci: http://bpaste.net/show/616310/
generic /etc/makepkg.conf file: http://bpaste.net/show/616346/

I've got render image now if I double-switch screen mode by pressing alt + enter. But it works only for GC-games, not for Wii: (here is attempt to run every Wii-game: http://rghost.ru/57491243/image.png)

bluerider commented on 2014-08-15 20:59

@Zeben: What's your hardware? I don't have this issue on a sandybridge IGP system, but I have it on a haswell IGP rig. For the haswell rig, when I use fullscreen, I can see the game.

Zeben commented on 2014-08-15 20:56

Every build I have empty screen while trying to launch every game. No one errors or warnings I've got.
There is a screenshot: http://rghost.ru/57490921/image.png

P.S.
I have no this problem if I install dolphin-emu from [community] repo.
Can you reproduce this? And can this be by changing CFLAGS in /etc/makepkg.conf file?

alucryd commented on 2014-08-14 23:01

Enabled LTO, dolphin builds fine with it here now. LTO is supposed to improve performance, although I didn't see much of a difference in the few games I launched. At least they weren't running slower :P

Retro_Gamer commented on 2014-07-31 09:04

I ended up just adding your repository (Thank you) and pulled from that. It seems to have installed fine and is just as playable as stable, but unfortunately its also just as crashy(Segmentation faults) as the stable release 4.0.2 was for me. That and as I guessed previous version save states won't work with git version.

alucryd commented on 2014-07-14 23:58

dolphin is built every night just fine for my nightly repo, I don't know what's going on with you guys, try to build in a clean chroot, that's what the build server does.

Retro_Gamer commented on 2014-07-14 23:51

Yes, yes it is, got the same exact error a few minutes ago.