Package Details: webex-bin 41.6.1.19162-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/webex-bin.git (read-only, click to copy)
Package Base: webex-bin
Description: Webex for Linux
Upstream URL: https://www.webex.com/
Licenses: custom
Submitter: AlexanderS
Maintainer: AlexanderS
Last Packager: AlexanderS
Votes: 8
Popularity: 4.26
First Submitted: 2021-05-12 11:28
Last Updated: 2021-06-10 09:08

Latest Comments

1 2 Next › Last »

Neurolit commented on 2021-06-14 11:25

@Andy123Andy1 Same problem here. After a few minutes, some buttons appear on the blank window when I try to click on them, but that's all. I'm using Gnome 40.2 and Wayland, but it doesn't work on Xorg either.

Andy123Andy1 commented on 2021-06-10 08:37

My webcam dosen't work. If the module uvcvideo is loaded. I cant open a meeting. The next window is blank. Has some one a idea?

EthanHalsall commented on 2021-06-09 21:46

To fix validation error replace sha256 in build files with 7fae1e99764ad58d68b13b2d39ff1ba3c80beaa6b6d0567ac49b109c456832ba.

sfabius commented on 2021-06-04 12:58

I am getting validity check error:

==> Validating source files with sha256sums...
    webex-bin-41.5.0.18911.deb ... FAILED
    webex.xml ... Passed
==> ERROR: One or more files did not pass the validity check!

kplant commented on 2021-06-02 15:39

Webex doesn't seem to be able to display any PNG images, however GIFs do display. I have libpng and libpng12 installed, i don't see any missing dependencies with ldd CiscoCollabHostCef

SvenDev commented on 2021-06-02 00:47

Webex installs and starts properly, but when looking at all my messages, all of my groups and message history is just displaying "Decrypting title" or "Decryption Content", any thoughts on how to fix this?

tapia commented on 2021-05-21 09:38

@ljrk that worked! Thanks!

ljrk commented on 2021-05-21 09:21

Instead of unsetting WAYLAND_DISPLAY which makes the autodetector of Qt guess that its running on X, you can also simply force QT_QPA_PLATFORM=xcb.

tapia commented on 2021-05-20 19:55

The fix from @moonbone does not work for me. When I edit the desktop file as described, the program does not start at all. Any ideas?

kiiruchu commented on 2021-05-20 18:17

@moonbone unsetting WAYLAND_DISPLAY works for me too, thanks for the fix! I thought it was running under xwayland but I guess it just starts xwayland either way.