Package Details: popcorntime 0.3.10-18

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/popcorntime.git (read-only, click to copy)
Package Base: popcorntime
Description: Stream movies from torrents. Skip the downloads. Launch, click, watch.
Upstream URL: https://popcorntime.sh/
Licenses: GPL3
Submitter: ItachiSan
Maintainer: ItachiSan
Last Packager: ItachiSan
Votes: 47
Popularity: 1.15
First Submitted: 2016-03-01 20:36
Last Updated: 2019-06-11 19:37

Pinned Comments

ItachiSan commented on 2018-07-24 21:01

You are free to report issues regarding the packaging here: be aware that sometimes the package will fail to build because of outdated upstream and updated dependency, which will require me some time to test and solve the problem; I do also have life stuff, packaging is a free-time activity.

Info regarding the package

The package uses the sources available at:

https://github.com/popcorn-official/popcorn-desktop

I am aware of the different clones and branches; I do still believe that this code is acceptable (not affected itself from malware).

As the nw.js toolchain provided by the PopcornTime team can not be proven as non-malware easily, this package uses the official nw.js toolchain provided here:

https://dl.nwjs.io/

and uses for additional codecs the prebuilt FFmpeg library provided here:

https://github.com/iteufel/nwjs-ffmpeg-prebuilt/

In addition, the PKGBUILD won't point to the 0.3.10 Git reference but will also include important commits, for e.g. security reasons or providers changes.

Latest Comments

« First ‹ Previous 1 2 3 4 5 6 7 ... Next › Last »

kronikpillow commented on 2019-05-10 15:04

it also does not detect any subtitles ... while -bin does

kronikpillow commented on 2019-05-10 14:53

@ItachiSan strange, mine terminal output is nothing similar to @Kaliwaal https://pastebin.com/kPC313Ji - terminal output

after i run F12 in Popcorntime, i get this in the terminal https://pastebin.com/x999hLrF

and in the F12 console i get this https://pastebin.com/QNcwuBCr

File in question: The Flash Season 5 Episode 21 Issue: Video yes, Audio No

I don't know how to determine file format from butter when i run the file in VLC and MPV it plays properly with both video and audio

... once again mate, you are asking us to provide a issue report to upstream ... but this is not a upstream issue as popcorntime-bin package reproduces all file formats properly both in audio and video, which means, that something in your package is missing ... also upstream is not responsible for user created packages on the Arch Linux AUR, the packer is

Kaliwaal commented on 2019-05-07 11:56

@ItachiSan, Here is the output which I get when I press F12 from within the app when trying to run the aforementioned file. I tried to copy it but then realised a screenshot would be better.

https://i.postimg.cc/mrKwDSLR/Screenshot-20190507-164923.png

I also ran the app from within the terminal and here is the output: https://pastebin.com/q7TXyy6u I hope it helps.

kronikpillow commented on 2019-05-07 10:40

@ItachiSan try watching TV Series like Arrow, The Flash, Legends of Tommorow, Game of Thrones etc etc etc

I will provide you with the logs a little later ... my main consern atm is recovering my lost data partition :-/ accidentally wiped my backup hdd :-D (boom)

ItachiSan commented on 2019-05-06 19:20

@Kaliwaal I can reproduce the error! It might be that the current FFMpeg library has some changes that give the error.

For that, you should

  1. Find out the codecs of the file
  2. Open an issue on the provider of the library (see the pinned comment)

What I can mention is that I am going to update the package soon with NW.js 0.38.1, as the FFMpeg library is now updated for that; I will test again the video and, if it doesn't work, I will try also older versions of NW.js + FFMpeg to find a working one.

Kaliwaal commented on 2019-05-06 10:03

@ItchiSan

The pilot played fine with the now oprhaned package. Plus, I have not made any changes to my system as far as ffmpeg or codecs are concerned.

Therefore, I think the problem is not with my installation. Lets hope that we are able to solve this.

Kaliwaal commented on 2019-05-06 10:00

@Itchisan,

I didn't complete the steps 2 and 3. I will soon complete them as I am short of time as of now. However this is what I get when I try to play the pilot of The BigBang Theory Season 1 (of course :p). This I could as of now.

https://i.postimg.cc/qRL9KGX6/Screenshot-20190506-145543.png

ItachiSan commented on 2019-05-05 14:54

@Kaliwaal & @kronikpillow, I've rebuilt the package and tested a few movies, which includes but are not limited to:

  • Avengers: Infinity War
  • Cold Pursuit
  • Glass
  • Aquaman
  • Moana

All of them worked well at both 720p and 1080p.

As I can't reproduce the issue, I have a few things I can say:

  1. Please provide me the names of the movies causing troubles, to check that I can replicate
  2. Please create a gist/pastebin or something similar with both the logs from the terminal (yup, run the app from the terminal) and the nw.js developer console (use F12 within the app to make it appear)
  3. The issue might be dependent on factors such as missing codecs on your computer; although the FFMpeg library should be static, I can't exclude something might be fishy there

Waiting for feedback!

ItachiSan commented on 2019-05-05 13:10

@Kaliwaal & @kronikpillow didn't have time untill now for testing, going to rebuild the package now.

Just to mention, Arch standard environment is usually much more updated, in term of tools, than the official team's one, leading to differences in the Node packages installed, which usually break stuff.

On the other hand, it might be that the FFMpeg prebuilt library had some changes in the past days, that might be also a reason why the codecs does not work anymore.

kronikpillow commented on 2019-05-03 20:56

@ItachiSan upstream doesn't accept bug reports from badly packaged user repositories as it's not a upstream bug, the popcorntime-bin package works without any problems and never needed any codecs and uses the same source, which means this package is missing something ...

I have found a situation that on some videos i have video no audio, and on some videos i have audio no video... i don't think that .mp4 and .mkv are weird codecs/file formats