Package Details: perl-rpc-xml 0.80-3

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/perl-rpc-xml.git (read-only, click to copy)
Package Base: perl-rpc-xml
Description: A set of classes for core data, message and XML handling
Upstream URL: https://metacpan.org/release/RPC-XML
Licenses: GPL, PerlArtistic
Submitter: None
Maintainer: None
Last Packager: vanyasem
Votes: 77
Popularity: 0.000000
First Submitted: 2007-04-16 06:52
Last Updated: 2018-09-18 11:36

Dependencies (6)

Sources (1)

Latest Comments

« First ‹ Previous 1 2 3 4 5 Next › Last »

jnbek commented on 2013-09-20 23:27

no, it's
perl-xml-libxml
missing from depends, I'll try to get this corrected this evening after work or tomorrow.

jnbek commented on 2013-09-20 23:25

@Spheerys: I suspect that the problem may be related to some remote test that can not connect to it's host. Are you behind some company firewall? It does in fact build well:

==> Starting check()...
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/00_load.t ..................... ok
t/10_data.t ..................... ok
t/11_base64_fh.t ................ ok
t/12_nil.t ...................... ok
t/13_no_deep_recursion.t ........ ok
t/14_datetime_iso8601.t ......... skipped: DateTime::Format::ISO8601 not available
t/15_serialize.t ................ ok
t/20_xml_parser.t ............... ok
t/21_xml_libxml.t ............... ok
t/25_parser_negative.t .......... ok
t/29_parserfactory.t ............ ok
t/30_procedure.t ................ ok
t/35_namespaces.t ............... ok
t/40_server.t ................... ok
t/40_server_xmllibxml.t ......... ok
t/41_server_hang.t .............. ok
t/50_client.t ................... ok
t/51_client_with_host_header.t .. ok
t/60_net_server.t ............... ok
t/70_compression_detect.t ....... ok
t/90_rt50013_parser_bugs.t ...... ok
t/90_rt54183_sigpipe.t .......... ok
t/90_rt54494_blessed_refs.t ..... ok
t/90_rt58065_allow_nil.t ........ ok
t/90_rt58323_push_parser.t ...... ok
All tests successful.
Files=25, Tests=988, 44 wallclock secs ( 0.18 usr 0.03 sys + 2.41 cusr 0.20 csys = 2.82 CPU)
Result: PASS

If you continue to have the problem, simply remove the:

make test

from the PKGBUILD.

Spheerys commented on 2013-09-20 12:48

I have an error during compiling :

==> Lancement de check()...
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/00_load.t ..................... ok
t/10_data.t ..................... ok
t/11_base64_fh.t ................ ok
t/12_nil.t ...................... ok
t/13_no_deep_recursion.t ........ ok
t/14_datetime_iso8601.t ......... skipped: DateTime::Format::ISO8601 not available
t/15_serialize.t ................ 1/20
# Failed test 'Fault-response content is correct'
# at t/15_serialize.t line 99.
# got: '<?xml version="1.0" encoding="us-ascii"?><methodResponse><fault><value><struct><member><name>faultCode</name><value><int>1</int></value></member><member><name>faultString</name><value><string>test</string></value></member></struct></value></fault></methodResponse>'
# expected: '<?xml version="1.0" encoding="us-ascii"?><methodResponse><fault><value><struct><member><name>faultString</name><value><string>test</string></value></member><member><name>faultCode</name><value><int>1</int></value></member></struct></value></fault></methodResponse>'
# Looks like you failed 1 test of 20.
t/15_serialize.t ................ Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100)
Failed 1/20 subtests
t/20_xml_parser.t ............... ok
t/21_xml_libxml.t ............... ok
t/25_parser_negative.t .......... ok
t/29_parserfactory.t ............ ok
t/30_procedure.t ................ ok
t/35_namespaces.t ............... ok
t/40_server.t ................... ok
t/40_server_xmllibxml.t ......... ok
t/41_server_hang.t .............. ok
t/50_client.t ................... ok
t/51_client_with_host_header.t .. ok
t/60_net_server.t ............... skipped: Net::Server not available
t/70_compression_detect.t ....... ok
t/90_rt50013_parser_bugs.t ...... ok
t/90_rt54183_sigpipe.t .......... ok
t/90_rt54494_blessed_refs.t ..... ok
t/90_rt58065_allow_nil.t ........ ok
t/90_rt58323_push_parser.t ...... ok

Test Summary Report
-------------------
t/15_serialize.t (Wstat: 256 Tests: 20 Failed: 1)
Failed test: 8
Non-zero exit status: 1
Files=25, Tests=958, 43 wallclock secs ( 0.16 usr 0.03 sys + 1.91 cusr 0.22 csys = 2.32 CPU)
Result: FAIL
Failed 1/25 test programs. 1/958 subtests failed.
make: *** [test_dynamic] Erreur 255
==> ERREUR : Une erreur s’est produite dans check().
Abandon...


What's going wrong ?

sl1pkn07 commented on 2013-06-08 03:14

@@@@@
XML::LibXML not found

You may ignore the warnings about XML::LibXML not being present, if
you plan only to use the XML::Parser-based parsing engine. The use
of XML::LibXML is completely optional.
@@@@@

need add 'perl-xml-libxml' to dependencies?

if not, the check() fail http://sl1pkn07.no-ip.com/paste/view/e48da09f

sl1pkn07 commented on 2013-06-08 03:06

@@@@@
XML::LibXML not found

You may ignore the warnings about XML::LibXML not being present, if
you plan only to use the XML::Parser-based parsing engine. The use
of XML::LibXML is completely optional.
@@@@@

need add 'perl-xml-libxml' to dependencies?

sakaru commented on 2013-06-05 10:57

The check() fails for me with the following error:
# Failed test 'Fault-response content is correct'
# at t/15_serialize.t line 99.
# got: '<?xml version="1.0" encoding="us-ascii"?><methodResponse><fault><value><struct><member><name>faultCode</name><value><int>1</int></value></member><member><name>faultString</name><value><string>test</string></value></member></struct></value></fault></methodResponse>'
# expected: '<?xml version="1.0" encoding="us-ascii"?><methodResponse><fault><value><struct><member><name>faultString</name><value><string>test</string></value></member><member><name>faultCode</name><value><int>1</int></value></member></struct></value></fault></methodResponse>'
# Looks like you failed 1 test of 20.

For now I've removed the check function, obviously I'm aware things may break.

maandree commented on 2013-04-12 00:32

Move declaration of _destdir into build().

sverdj commented on 2012-07-09 13:04

Works for me.

dvzrv commented on 2012-06-29 20:06

@derloy: this still doesn't built because of failed tests, but it is needed! :I

Anonymous comment on 2011-10-25 16:24

I spent some time on this today but I can't figure out why this is happening. I have run out of time but will keep at it.