Package Details: libva-vdpau-driver-chromium 0.7.4-7

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/libva-vdpau-driver-chromium.git (read-only, click to copy)
Package Base: libva-vdpau-driver-chromium
Description: VDPAU backend for VA API. (special version for chromium)
Upstream URL: http://freedesktop.org/wiki/Software/vaapi
Licenses: GPL
Conflicts: libva-vdpau-driver
Provides: libva-vdpau-driver
Replaces: vdpau-video
Submitter: sl1pkn07
Maintainer: sl1pkn07
Last Packager: sl1pkn07
Votes: 17
Popularity: 1.40
First Submitted: 2016-10-08 13:14
Last Updated: 2020-05-29 21:35

Required by (13)

Sources (9)

Latest Comments

1 2 Next › Last »

jmandawg commented on 2020-05-17 18:45

thanks @JstKddng your repo worked great!

JstKddng commented on 2020-02-09 04:07

@asem

I setup a package with that patch: https://github.com/jstkdng/libva-vdpau-driver-chromium

glitsj16 commented on 2019-12-21 06:13

I needed to add xorgproto to makedepends to build succesfully (see https://bugs.archlinux.org/task/64892).

asem commented on 2019-12-16 15:00

Hello

Can you please check the patch mentioned here
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=1877774#p1877774

It fixes chromium 79 Vaapi acceleration

sl1pkn07 commented on 2019-07-22 20:33

yep, i catch this yesterday, let me check

jorge.aparicio commented on 2019-07-22 20:17

I can no longer build the package

/libva-vdpau-driver-0.7.4/src/vdpau_video.c:975:1: error: conflicting types for 'vdpau_CreateSurfaceFromV4L2Buf' 975 | vdpau_CreateSurfaceFromV4L2Buf(

: [Makefile:464: vdpau_video.lo] Error 1 make[2]: Leaving directory '/home/jorge/.cache/yay/libva-vdpau-driver-chromium/src/build/src' make[1]: [Makefile:340: all] Error 2 make[1]: Leaving directory '/home/jorge/.cache/yay/libva-vdpau-driver-chromium/src/build/src' make: *** [Makefile:308: all-recursive] Error 1 make: Leaving directory '/home/jorge/.cache/yay/libva-vdpau-driver-chromium/src/build'

xuanruiqi commented on 2019-07-17 23:13

Thanks for the confirmation.

sl1pkn07 commented on 2019-07-17 13:14

AWOL? Nope, nothing to do here

xuanruiqi commented on 2019-06-26 01:20

This seems to be breaking hardware accelerated video playback on Chromium at the moment.

mbrennr commented on 2019-06-02 03:16

Thanks for your work, unfortunately it doesn't work anymore. Falls back to ffmpeg, with GT 1030. Vainfo reports unknown codec, I'm guessing that's the problem.