Package Details: extempore-git 0.7.0.r413.g2b15d64c-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/extempore-git.git (read-only)
Package Base: extempore-git
Description: A cyber-physical programming environment for live coding
Upstream URL: http://extempore.moso.com.au
Licenses: BSD
Conflicts: extempore
Provides: extempore
Submitter: abdo
Maintainer: abdo
Last Packager: abdo
Votes: 0
Popularity: 0.000000
First Submitted: 2016-11-15 23:12
Last Updated: 2018-07-14 21:58

Latest Comments

jdc commented on 2019-07-24 20:55

I'm getting the same error as n3mo. Moreover, running SHELLOPTS=xtrace make DESTDIR=../../pkg reveals that the build is trying to copy libsndfile.so from src/extempore/lib instead of src/extempore/lib64 where it actually exists.

n3mo commented on 2019-07-23 16:21

I'm encountering the following error during the (possibly final) stage of the build labelled as "Install the Project" (I have replaced my unique path with ellipses):

Error copying file "libsndfile.so" to ".../extempore-git/src/extempore/libs/platform-shlibs".

make[2]: *** [CMakeFiles/external_shlibs_audio.dir/build.make:61: CMakeFiles/external_shlibs_audio] Error 1

make[1]: [CMakeFiles/Makefile2:1163: CMakeFiles/external_shlibs_audio.dir/all] Error 2 make: [Makefile:163: all] Error 2

abdo commented on 2018-02-04 13:14

Thanks @pizzataco, that should be fixed now.

pizzataco commented on 2018-01-31 05:06

I encountered an error about missing an assets folder. It looks like this should happen from CMakeLists.txt but it did not. I had to manually download the tgz and extract it in src/extempore/ before a successful build.

archmylinux commented on 2017-02-23 16:10

Thanks @abdo, it works.

abdo commented on 2017-02-22 16:25

It wants /opt/extempore not /opt/extempore/runtime

Just do extempore --sharedir /opt/extempore, or the cd thing.

archmylinux commented on 2017-02-22 16:03

Hi @abdo. Thanks for providing this package.

When I run extempore in the console I get : "ERROR: Could not locate file: init.xtm"

I tried setting : "--runtime to /opt/extempore/runtime" and (cd)change the directory to same path but that did not solve the issue.

I read :
https://groups.google.com/forum/#!searchin/extemporelang/init.xtm%7Csort:relevance/extemporelang/N69Ot3l1PYQ/pRT45xniAQAJ
but I could not figure out the problem.

What I am missing?