Package Details: etlegacy 2.76-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/etlegacy.git (read-only, click to copy)
Package Base: etlegacy
Description: Wolfenstein: Enemy Territory 2.60b compatible client/server (etlegacy engine)
Upstream URL: http://www.etlegacy.com/
Licenses: custom, GPL3
Conflicts: etlegacy
Provides: etlegacy
Submitter: vorot93
Maintainer: The_Loko
Last Packager: The_Loko
Votes: 15
Popularity: 0.000004
First Submitted: 2015-08-17 02:35
Last Updated: 2019-01-14 11:04

Dependencies (24)

Required by (0)

Sources (2)

Latest Comments

1 2 Next › Last »

starmatt commented on 2020-08-27 10:15

I'm having the same issue as user Traace, the compilation fails at 40%

[ 40%] Linking C shared module librenderer_opengl2_x86_64.so
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0x25260): multiple definition of `shader'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0x25260): first defined here
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0xe860): multiple definition of `stages'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0xe860): first defined here
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0x20): multiple definition of `implicitMap'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0x20): first defined here
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0x4): multiple definition of `implicitStateBits'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0x4): first defined here
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0x0): multiple definition of `implicitCullType'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0x0): first defined here
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0x25248): multiple definition of `dshader'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0x25248): first defined here
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0x251e0): multiple definition of `table'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0x251e0): first defined here
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0x60): multiple definition of `texMods'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0x60): first defined here
/usr/bin/ld: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader_r1.c.o:(.bss+0x25520): multiple definition of `shaderHashTable'; CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/src/renderer2/tr_shader.c.o:(.bss+0x25520): first defined here
collect2: error: ld returned 1 exit status
make[2]: *** [CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/build.make:858: librenderer_opengl2_x86_64.so] Error 1
make[1]: *** [CMakeFiles/Makefile2:187: CMakeFiles/renderer_opengl2_x86_64.dir/all] Error 2
make: *** [Makefile:171: all] Error 2
==> ERROR: A failure occurred in build().
    Aborting...
error making: %!s(func() string=0x557790cf0a60)

Anyone knows how to fix this? Thanks.

nicolino commented on 2020-06-22 12:31

After compilation.

       0 Sys_LoadGameDll -> FS_CL_ExtractFromPakFile(/home/zema/.etlegacy, legacy, ui.mp.x86_64.so)
       0 Sys_LoadDll(/usr/lib/etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so)... failed: /usr/lib/etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so: cannot open shared object file: No such file or directory
       0 Sys_LoadDll(/home/zema/.etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so)... failed: /home/zema/.etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so: undefined symbol: __acosf_finite

Traace commented on 2020-05-31 11:23

Cant build it anymore with gcc 10.

at last stage /usr/bin/ld produces a lot multiple definition of `*'; errors.

make quits afterwards.

collect2: error: ld returned 1 exit status

make[2]: [CMakeFiles/etl.dir/build.make:1435: etl] Error 1

make[1]: [CMakeFiles/Makefile2:269: CMakeFiles/etl.dir/all] Error 2

make: *** [Makefile:172: all] Error 2

==> ERROR: A failure occurred in build().

simonwydooghe commented on 2020-03-18 18:48

I'm experiencing the same issue. Haven't played for six months and getting the same error. Used to be able to play just fine.

niezniszczalny commented on 2020-03-13 23:34

Any news on the issue?

Sys_LoadGameDll -> FS_CL_ExtractFromPakFile(/home/kujaw/.etlegacy, legacy, ui.mp.x86_64.so)
Sys_LoadDll(/home/kujaw/.etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so)... failed: "Failed loading /home/kujaw/.etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so: /home/kujaw/.etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so: undefined symbol: __acosf_finite"
Sys_LoadDll(/usr/lib/etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so)... succeeded
Sys_LoadDll(legacy/ui) found vmMain function at 0x7fdda56391b0
Initializing Legacy ui v2.75-1641-g154be135
147 UI cvars in use.
Segmentation fault (core dumped)

The_Loko commented on 2019-01-17 22:36

I'm currently getting the segfault too, I'm looking into it.

It seems to happen on debug mode too.

niezniszczalny commented on 2019-01-17 18:23

ok, it found 2.75 configuration. Now I removed etlegacy once again, removed everything from /home/.etlegacy, installed etlegacy again and:

Sys_LoadGameDll -> FS_CL_ExtractFromPakFile(/home/kujaw/.etlegacy, legacy, ui.mp.x86_64.so)
Sys_LoadDll(/home/kujaw/.etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so)... succeeded
Sys_LoadDll(legacy/ui) found vmMain function at 0x7fe0bd8c8b90
Initializing Legacy ui v2.76
149 UI cvars in use.
Segmentation fault (core dumped)

niezniszczalny commented on 2019-01-17 18:03

I removed previous etlegacy and installed this one and I get the error:

Sys_LoadGameDll -> FS_CL_ExtractFromPakFile(/home/kujaw/.etlegacy, legacy, ui.mp.x86_64.so)
Sys_LoadDll(/home/kujaw/.etlegacy/legacy/ui.mp.x86_64.so)... succeeded
Sys_LoadDll(legacy/ui) found vmMain function at 0x7f4edba090f0
Initializing Legacy ui v2.75
145 UI cvars in use.
Segmentation fault (core dumped)

wojtex commented on 2019-01-14 21:16

If it crashes on startup build package with debug mode enabled (CMAKE_BUILD_TYPE=Debug").

Lucki commented on 2018-01-24 20:39

libtheora is missing as a dependency.

CMake Error at /usr/share/cmake-3.10/Modules/FindPackageHandleStandardArgs.cmake:137 (message):
  Could NOT find Theora (missing: THEORA_LIBRARY THEORA_INCLUDE_DIR)
Call Stack (most recent call first):
  /usr/share/cmake-3.10/Modules/FindPackageHandleStandardArgs.cmake:378 (_FPHSA_FAILURE_MESSAGE)
  cmake/FindTheora.cmake:50 (FIND_PACKAGE_HANDLE_STANDARD_ARGS)
  cmake/ETLSetupFeatures.cmake:177 (find_package)
  CMakeLists.txt:144 (include)