Package Details: baudline-bin 1.08-4

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/baudline-bin.git (read-only)
Package Base: baudline-bin
Description: Time-frequency browser designed for scientific visualization of the spectral domain.
Upstream URL: http://www.baudline.com/
Licenses: custom
Provides: baudline
Submitter: reztho
Maintainer: reztho
Last Packager: reztho
Votes: 49
Popularity: 0.459891
First Submitted: 2008-11-20 18:40
Last Updated: 2019-04-12 20:57

Pinned Comments

reztho commented on 2019-04-12 21:00

@remcycles, @gox, thank you so much, guys! xorg-fonts-misc did the job, therefore I updated the package. A reboot will be necessary in case that packages had to be installed with it.

Latest Comments

1 2 3 Next › Last »

helldrak commented on 2019-06-17 23:02

Thanks so much to everyone involved, it’s great to use baudline again ! All the best,

reztho commented on 2019-04-12 21:00

@remcycles, @gox, thank you so much, guys! xorg-fonts-misc did the job, therefore I updated the package. A reboot will be necessary in case that packages had to be installed with it.

remcycles commented on 2019-04-12 02:03

I'm pretty sure "xorg-fonts-misc" just needs to be added to the PKGBUILD depends list. That package contains the 10x20 and 5x7 fonts. Like @gox, installing that one package and restarting gets baudline working for me. It's not a problem that SigBlips should fix.

I'm not sure xorg-fonts-100dpi and xorg-fonts-75dpi are needed, but I haven't tested.

gox commented on 2019-03-24 22:33

Hi everyone, I downloaded baudline from baudline.com site and after running the executable (I didn't used this AUR package), I got the same error as @helldrak mentioned. For me the issue was resolved after installing following packages: xorg-fonts-100dpi, xorg-fonts-75dpi, xorg-fonts-alias, xorg-fonts-misc, xorg-fonts-type1. After installing the mentioned packages, I rebooted my PC and baudline is working without any issues.

teetest commented on 2019-02-03 14:43

@reztho So sad to hear that.

teetest commented on 2019-02-03 14:43

@reztho So sad to hear that.

reztho commented on 2018-11-01 18:48

helldrak, sorry, no response from them. Bad news... sigh.

helldrak commented on 2018-10-08 22:24

@reztho: so, I guess you’ve not received any answer from SigBlips… Or do you have some news? All the best,

kanna commented on 2018-09-04 04:22

I found out that by restarting multiple times will fix the issue, your mileage may vary and it might take a few tries.

helldrak commented on 2018-08-26 00:28

@reztho: Thanks a lot for your soon answer and your mail to SigBlips. Let’s hope !