Package Details: aquaria-ose-git 1.1.3+o1.002+g611.96206dd-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/aquaria-ose-git.git (read-only, click to copy)
Package Base: aquaria-ose-git
Description: A 2D fantasy underwater action-adventure game (Open Source Edition of the engine = original v1.1.3 + many improvements)
Upstream URL: https://github.com/AquariaOSE/Aquaria
Keywords: 2D action adventure fantasy game humble metroidvania underwater
Licenses: GPL
Conflicts: aquaria, aquaria-git, aquaria-hib, aquaria-hib-git, aquaria-hib-hg, aquaria-ose
Replaces: aquaria-git, aquaria-hib-git, aquaria-hib-hg
Submitter: smls
Maintainer: smls
Last Packager: smls
Votes: 43
Popularity: 0.000000
First Submitted: 2015-07-09 14:14
Last Updated: 2016-06-19 20:21

Latest Comments

« First ‹ Previous ... 2 3 4 5 6 7

Babets commented on 2010-06-07 17:03

Please remove bundled xdg-open and add xdg-utils as dependency as for lugaru :)

schivmeister commented on 2010-06-04 17:21

aquaria is now open-source!

http://blog.wolfire.com/2010/06/Aquaria-goes-open-source

Babets commented on 2010-05-26 21:33

As for lugaru (please read my other comment in the lugaru pkg), this libs provided in the pkg can be removed
/opt/Aquaria/libSDL-1.2.so.0
/opt/Aquaria/libgcc_s.so.1
/opt/Aquaria/libopenal.so.1
/opt/Aquaria/libstdc++.so.6
gcc-libs is in base group so this dep can be removed.

Anonymous comment on 2010-05-13 17:23

black screen at the end of level 1 - same with me: Intel GMA 950
http://bugzilla.icculus.org/show_bug.cgi?id=4385

Anonymous comment on 2010-05-12 04:05

xandry, you need to place aquaria-lnx-humble-bundle.mojo.run into the directory of PKGBUILDs and its files.

Anonymous comment on 2010-05-12 04:03

==> Retrieving Sources...
==> ERROR: aquaria-lnx-humble-bundle.mojo.run was not found in the build directory and is not a URL.
Error: Makepkg was unable to build aquaria-hb_version package.

http://aur.archlinux.org/packages/aquaria-hb_version/aquaria-hb_version/aquaria-lnx-humble-bundle.mojo.run not found.

unhammer commented on 2010-05-06 16:40

I'm getting the exact same problem as intgr. Radeon HD4200, open source drivers, at the end of level 1, screen goes black and I have to kill -9.

intgr commented on 2010-05-06 15:39

Is anyone else experiencing problems when playing with open source drivers?

On my Radeon HD4870 machine, everything works until I reach the end of level 1. Then the screen goes black and nothing happens. kill -TERM doesn't do anything, but -KILL kills the game and I can resume using my computer.

On my Intel i965 laptop, the intro video comes up, wildly flashing between white screen and real picture, and then crashes my Xorg before it reaches the menu screen.

Anonymous comment on 2010-05-06 14:07

Note that those using nVidia drivers will need lib32-nvidia-utils instead of lib32-libgl.